Bon dia a tots!

Doncs aquí estic, escrivint el meu primer post. Portava ja molts dies rumiant que hi posaria, si seria una carta de presentació, si explicaria l’essència d’Harcogourmet, en fi, després de donar-li moltes voltes he pensat que el millor seria posar-me davant de la pantalla i, teclat en mà, començar a escriure, al final el que sí que tenim clar és que el blog serà la part més personal del projecte, allà on explicarem el que passa rere l’escenari on compartirem allò que ens inspira, on parlarem dels nostres productes i com treure’ls-hi el millor partit, en fi, que serà, com he dit, la part més personal d’Harcogourmet. Per aquest motiu, he pensat a deixar-me anar i començar a escriure.

 

Harcogourmet va néixer al juny del 2012 entre cintes de roba i etiquetes teixides, més endavant us explicaré d’on bé això, amb el propòsit de fer arribar els millors productes del nostre territori a la teva taula, el que nosaltres hem batejat com a “Bons Aliments”. Per aquelles dates vam començar un treball de camp molt exhaustiu i ens vam plantar a l’agost amb un munt de productes triats i a punt per ser tastats.

 

A l’estiu, i aprofitant la terrasseta de casa, vam començar a fer els tastos amb els nostres amics i família, hi havia dies que ens hi posàvem a les 12 del migdia i a la matinada seguíem tastant. Recordo un tast, en concret amb el Victor i la Patri, que eren les 3 de la matinada i encara menjàvem xocolata, la Patri no va deixar ni una sola porció! Després van venir els tastos de vins, això ja va ser la pera, els nostres amics frisaven perquè arribessin! Per aquelles èpoques anàvem a tot arreu on ens convidàvem amb mostres de tot tipus i amb una llibreta on anàvem apuntant les valoracions. Quin estiu! El Xavi i jo vam agafar uns quilos de més, estàvem tot el dia menjant i el més important, menjant producte d’altíssima qualitat, aquests van ser els inicis d’Harcogourmet, un projecte comú, que ha fet transformar el nostre estil de vida, perquè el Som el que mengem, cada cop agafa més força.

 

A poc a poc vam anar definint el nostre rebost amb les premisses de producte de proximitat, artesà i de qualitat i amb aquesta base vam començar a treballar el Regal Gastronòmic i és la base que també podeu trobar a la nostra botiga del Carrer Flors de Maig, 7 de Manresa, a tocar del centre neuràlgic.

 

Us esperem!

 1--Inici-projecte-(5)2--Obres-(19.1)DSCN35602--Obres-(20)     

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *