SOBRE NOSALTRES

L'ànima d'Harcogourmet que cuida i mima tant els productes com els clients.

Harcogourmet és un projecte de bons aliments que neix de la mà d’uns apassionats de la gastronomia i uns fans del “gaudir de la vida”. Cada cop tots tenim més la necessitat de gaudir i no pas de tenir i una bona forma de fer-ho és delectant el nostre paladar.

Cada racó de la nostra terra té unes condicions que la fan òptima per fer créixer determinats productes, d’aquí neixen els productes que associem a un lloc; la Gamba de Palamós, els Bolets de Berga, l’Anxova de l’Escala, l’Embotit de Vic, el Torró d’Agramunt, productes associats per tradició i per entorn.

Harcogourmet vol portar a la teva taula el millor de cadascun d’aquests racons. Tots els productes que trobaràs al nostre catàleg, tenen una gran tradició a l’esquena, en alguns casos de moltes generacions. Des de petits obradors amb elaboracions limitades fins a productors que han transformat la nostra matèria prima per tal de dur-nos a la taula un producte innovador. Nosaltres els hem triat amb molta cura i te’ls oferim dins del nostre Espai de Bons Aliments.

La nostra raó de ser és que acabeu gaudint d’aquests productes fruit de la gastronomia de la nostra terra.

BON PROFIT!

L'Ànima d'Harcogourmet


El Xavi i la Montse: els caps pensants d'Harcogourmet. Sempre alerta de les novetats gastronòmiques per farcir les vostres experiències culinàries amb els millors productes de la nostra terra. En contacte directe amb els productors per conèixer la matèria de primera mà, sense perdre cap detall. Són l'ànima d'Harcogourmet i els qui l'han fet possible.

Per un cantó tenim a la Montse és una apassionada de la senzillesa i de la feina ben feta, fan dels anys 80 i de la música catalana trets que queden plasmats a la botiga, és una bona comunicadora, té clar el que li agrada i el que no i és una màquina incombustible de buscar nous productes, és una enamorada de les coses boniques i de tot allò que transmeti un missatge, constantment buscant els millors packagings, el millor disseny i els millors complements pels Regals Gastronòmics, també és una fan de les xarxes socials i de les cerveses en companyia.

El Xavi és un apassionat de l’alta gastronomia, té el millor paladar i entrenar-lo dia a dia és el seu repte constant, també és un fantàstic cuiner disposat sempre a innovar i a practicar amb noves textures, és un fan de les olors i de les espècies, que utilitza per la majoria dels plats que crea. Un fan de viatjar, del Barça, de les coses antigues, de la música catalana i de les lletres amb sentit i amic dels seus amics. Exigent en tot allò que fa, sempre buscant els millors maridatges. Junts treballen amb la qualitat i apostant pel territori com a principals premisses.

Però el projecte no hagués estat possible sense les persones que ens han acompanyat al camí, per una banda tenim a la Sara de l'estudi UNAMOSCA, la persona que ha sabut plasmar l’essència del projecte en la nostra imatge corporativa. Una companya de viatge perfecta, dedicada, creativa i responsable.

I el nostre Pau, per posar-nos al nostre abast tot el món informàtic i tecnològic, sobre tot a nosaltres que encara a vegades anem a paper. Per les hores i hores de treball per fer-nos un programet ben xulo que ens ajuda a controlar-ho tot.

QUÈ T'OFERIM

Experiències gastronòmiques i bons aliments, per a tu, per a regalar...

+ INFO
  • Arribem a qualsevol punt del territori català.
ON TROBAR-NOS

C/Flors de Maig nº7, 08241 Manresa. Tl. 93 126 45 19

INFO@HARCOGOURMET.COM