AVÍS LEGAL

HARCOGOURMET

1. Administrador del web: Aquest web està administrat per Manipulats Bages, S.L., CIF número B-60514924, amb domicili social a Manresa, d’ara en endavant anomenada l’empresa.

2. Contingut del web:
- L’empresa és propietària dels continguts d’aquest web, o bé té autorització per a fer-ne us. Aquests inclouen el disseny, la distribució i l’aspecte de les pàgines, sense perjudici d’altres elements que hagin quedat exclosos per omissió. Algunes imatges són de lliure distribució.
- Els continguts d’aquest lloc poden ser consultats, utilitzats i, si s’escau, descarregats per a l’ús personal. Queda prohibit donar un ús comercial al contingut. Es prohibeix la redistribució, reedició o difusió dels continguts d’aquest web.
- L’ús no autoritzat d’aquest web podria donar lloc a una demanda de reclamació per danys i perjudicis i ser constitutiu de delicte

3. Precisió de les dades:
- L’ informació facilitada en aquest web s’ofereix de bona fe i només a títol informatiu i pel interès general l’empresa, es reserva el dret de modificar-la sense preavís, no es fa responsable de les imprecisions que pugui haver i no garanteix ni avala la seva precisió complerta.

4. Responsabilitat:
- L’empresa, no es responsabilitza pels danys i/o perjudicis que pugui patir l’usuari (sigui quin sigui el seu origen) derivats de l’accés a aquest web o de l’ús dels seus continguts.

5. Intimitat:
- Els informem que les seves dades personals podran ser incorporades a un fitxer titularitat de l’empresa. amb la finalitat de gestionar la relació empresa – col·laborador. Recordem que d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades, Vostè té dret en qualsevol moment a accedir, rectificar, oposar-se o cancel·lar les dades en la següent adreça: info@harcogourmet.com

6. Fur i acceptació de les condicions:
- Aquest web és administrat i governat per l’empresa des de la seva seu a Manresa. La creació, existència, interpretació, execució i validesa de les presents condicions, així com qualsevol controvèrsia que d’elles se’n derivi, es resoldran als tribunals d’aquesta ciutat.
- L’ús continuat d’aquest web suposa l’acceptació d’aquestes condicions.

QUÈ T'OFERIM

Experiències gastronòmiques per regalar tant per a empreses com per a particulars.

+ INFO
  • Arribem a qualsevol punt del territori català.
ON TROBAR-NOS

C/Flors de Maig nº7, 08241 Manresa. Tl. 93 126 45 19

INFO@HARCOGOURMET.COM